#"türkiye İdam kararını getirirse avrupa birliği İle müzakere süreci biter

Acun Ilıcalı, Survivor Ekibinin Sıradışı  Fatih Kararını Açıkladı!! 02:25

Acun Ilıcalı, Survivor Ekibinin Sıradışı Fatih Kararını Açıkladı!!

Survivor 2017 yarışmacısı Fatih'in agresif hareketlerinden dolayı,Survivor ekibinin uyarı için verdiği kararı açıkladı.Fatih e son bir uyarı olarak takımının kazandığı ilk ödülden,faydalanmaması kararı açıklandı...

  • ANKA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kararını Beğenmediği Hakeme Tekme Atıp Göz Altına Alınan Kaleci 01:46

Kararını Beğenmediği Hakeme Tekme Atıp Göz Altına Alınan Kaleci

Arjantin'de oynanan Correa-Barraca maçında Barraca'nın yedek kalecesi Duran yardım hakemin kendisiyle ilgili kararı beğenmeyip hakeme tekme atıp polis tarafından göz altına alındı..

  • JET TV tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'ın Avukatı, Dava Kararını Böyle Değerlendirdi 00:33

Erdoğan'ın Avukatı, Dava Kararını Böyle Değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, Erdoğan'a suikast girişimi ve iki polisin şehit edilmesi davasında çıkan kararla ilgili açıklamalarda bulundu...

Hakan Yılmaz Ve Eşine Saldırmışlardı Savcılık Kararını Verdi 01:14

Hakan Yılmaz Ve Eşine Saldırmışlardı Savcılık Kararını Verdi

Etiler’deki bir otelde, oyuncu Hakan Yılmaz ve eşine saldırıp çifti yaralayan Denizhan Vural ve yanındakiler hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Denizhan Vural, koruması ve arkadaşı Erdal Gökçe hakkında dava açtı..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlkay Buharalı Yönetim Kararını Açıkladı 00:46

İlkay Buharalı Yönetim Kararını Açıkladı

Ece Erken ve Bircan İpek, şarkı söylemeye devam etsin mi?..

  • BETA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
EBA FİZİK LİSE - OPTİK - AYDINLANMA - IŞIPĞIN DOĞASI İLE İLGİLİ BİLGİLERİN TARİHSEL SÜRECİ 07:38

EBA FİZİK LİSE - OPTİK - AYDINLANMA - IŞIPĞIN DOĞASI İLE İLGİLİ BİLGİL

OPTİK - AYDINLANMA - IŞIĞIN DOĞASI İLE İLGİLİ BİLGİLERİN TARİHSEL SÜRECİ..

  • EBA tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Muz İle Kivinin Değişim Süreci 01:20

Muz İle Kivinin Değişim Süreci

işte en ilginç sonuçlar, muz kabuklu Kivi..

  • PengoTV tarafından
  • 301 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Cumhurbaşkanı 02:28

Cumhurbaşkanı "Böyle Bir Karar Alsan Ne Yazar, Almasan Ne Yazar"

Cumhurbaşkanı Böyle Bir Karar Alsan Ne Yazar, Almasan Ne Yazar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosunun Türkiye kararını eleştirerek, AP’de toplanıp bir toplantı yapmışlar. Orada bir karar almışlar...

26:36

"GEÇTİĞİMİZ İKİ YILDA KOLLARA VURULAN 'SIVI'LARDAN SONRA HANGİ HASTALI

1. SON DÖNEMDE HIV POZİTİF HASTALIĞI NEDEN SİNSİCE ARTIŞ GÖSTERİYOR?. 2. EGZAMA, ÜRTİKER, ZONA, ÇIBANLAR, SEDEF, UYUZ ŞİKAYETLERİ NEDEN ARTTI? 3. ŞEKER DENGESİZLİĞİ, KALP YETERSİZLİĞİ, TANSİYON DENGESİZLİĞİ, KABIZLIK NED..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ivana Sert'e 03:24

Ivana Sert'e "Motor" Diyen Peker Açıkalın'ı Savcılık Suçsuz Buldu..

Ünlü sunucu Ivana Sert, Bana motor dedi diyerek oyuncu Peker Açıkalın'dan şikayetçi olduğu dava, karara bağlandı. Savcılık, Açıklalın'ın bu sözünü sözün direkt olarak Sert'e söylemediği ve duraksayarak sarf ettiği için..

Alman Bild'in Analizi_ 03:19

Alman Bild'in Analizi_ "Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın"

Alman Bild'in Analizi_ Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın Steinmeier'ın Dışişleri Bakanı Mevlit Çavuşoğlu ile görüşmesini, Çok kolay bir görüşme olmadı diye yorumlamasını aktaran Bild, soğukluğun Steinmeier'in hava lima..

00:47

"Mushaf-ı Şerif" Yeniden Basıldı

Mushaf-ı Şerif yeniden basıldı İslam yazı sanatını zirveye taşıyan ve Hattatların Piri olarak tanımlanan Şeyh Hamdullah'ın yaklaşık 500 yıl önce yazdığı ve Türkiye'deki en değerli el yazması Kur'an-ı Kerimler arasında..

AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

Kerimcan Durmaz' dan Hande Erçel'e 01:09

Kerimcan Durmaz' dan Hande Erçel'e "Bazlama Surat"

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel için Bazlama surat diyen Kerimcan Durmaz'ı sosyal medyadan engelledi. Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz günlerde Hande Erçel'in sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafın altı..

EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Fatih Eryılmaz 00:57

Fatih Eryılmaz "Fetö Üyeleri Şuan Cezaevlerinde Radikalleşiyorlar"

Emekli polis müdürü ve İYİ Parti Kurucu Üyesi Fatih Eryılmaz, cezaevlerinde bulunan FETÖ'cülerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kaynak Yeniçağ: Fatih Eryılmaz: FETÖ üyeleri şuan cezaevlerinde radikalleşiyorlar ..

03:19

"Doğunun Saklı Denizi" Hazar Gölü Tatilcilerle Doldu Taştı

Hava sıcaklığının yükseldiği günlerde, doğu illerinde yaşayan vatandaşlar tatil için Doğunun Saklı Denizi olarak adlandırılan Hazar Gölü'nü tercih etti. Son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar doğunun ..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

 Demet Akalın 00:45

Demet Akalın "Suriyeliler Ülkesine Dönsün" Dedi Ortalığı Karıştırdı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Suriyeliler ülkesine dönsün deyince Twitter'da olay çıktı. Akalın'ı kimisi desteklerken kimisi de eleştirdi. Şarkıcı Demet Akalın, Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin ülkelerine dönmesini istedi..

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Medya'nın  Karartma Yaptığı Derin Bir Skandal 07:39

ABD'de Medya'nın Karartma Yaptığı Derin Bir Skandal "Pizzagate" Skand

ABD'de Medya'nın Karartma Yaptığı Derin Bir Skandal Pizzagate Skandalı. ABD'de ana akım medyanın görmemek için adeta karartma yaptığı derin bir skandal gündemde. Skandalın ardında öyle isimler varki insanı dehşete dü..

Şimşek 02:12

Şimşek "Yanlış Anlaşıldı" Dedi Ve Düzeltti: MTV Zammı 2018'de Alınaca

MTV zammıyla ilgili açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Şimşek, ''Yanlış anlaşıldı, yüzde 40 MTV zammı 2018'de yeni alınacak sıfır arabalar için geçerli. dedi. Başbakan yardımcısı Şimşek Katıldığı programda, gündeme ..

Merkel,  00:49

Merkel, " Her Gün, Bana Garip Şeyler Oluyor "

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Her Gün, Bana Garip Şeyler Oluyor Şarkısını Söyledi .Almanya Başbakanı Angela Merkel Kampanya Mitinginde Söylenen Yetti. Merkel Strange things happen every day türkçesi Her Gün, Ban..

1:50:22

"HAARP VE DEPREM"

- 2023 ile başlayan milad dünya sistemini nasıl değiştiriyor? - Türkiye'deki art arda gelen depremler neyin habercisi? - HAARP ile depreme müdahale edilir mi? Gölcük ve Maraş depreminde müdahale var mıydı? - Dijitalizm i..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Spor - 00:40

Spor - "Porto'ya Dönmeyeceğim" İzle

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Aboubakar kararını verdi...

03:24

"STK'lar Teröre Karşı Tek Ses, Tek Yürek"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ülkenin, birliğini ve huzurunu hedef alan kirli bir oyun oynandığını belirtti...

Yök'ten 01:34

Yök'ten "Uluslararası Ermeni Konferansı" Çağrısı

Yök'ten Uluslararası Ermeni Konferansı Çağrısı YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç: Alman Federal Meclisi'nde Ermeni iddialarına ilişkin alınan karara karşı konu, üniversitelerde bilimsel zeminde ele alınmalı ve tartışılmalı..

Charlie chaplin'in 04:09

Charlie chaplin'in "Göçmen" filminden en komik videosu

Charlie chaplin's Most hilarious video from the movie The Immigrant . Watch full movie Charlie chaplin'in Göçmen filminden en komik videosu. Filmi izle Charlie, chaplin'in, Göçmen, filminden, en komik, videosu,...